19 Φεβ 2014

*ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ!*






Συνταγή για μια πετυχημένη σχέση...

ΥΛΙΚΑ-

Εσύ
Αυτός
Ένα κρεβάτι 
Μια εσάνς ζήλειας
Χαρούμενες στιγμές
Ένα εγχειρίδιο με οδηγίες για την σχέση σας





ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Εσύ και αυτός. Ρομαντικά ραντεβού υπό το φως του φεγγαριού και πάει λέγοντας. Στο κρεβάτι, ζείτε τις πιο παθιασμένες στιγμές. Οι φίλες σου ζηλεύουν, τις κάνεις πέρα, αυτός χαίρεται-δεν τις συμπάθησε ποτέ άλλωστε. Η μαμά σου επιβεβαιώνεται-στα έλεγε εξάλλου! Αλλάζετε το relationship status στο facebook, μέχρι να φτάσετε στο κοινό προφίλ Μαρία-Τάκης, Χρήστος αγαπάει Νατάσα, Είσαιτοαρκουδάκι μου και άλλα τέτοια... Οι διαδικτυακοί φίλοι ζηλεύουν και η μαμά σου επιβεβαιώνεται και πάλι. Σου κάνει την πολυπόθητη πρόταση, κάνετε δυο-τρια παιδιά και είστε μια μεγάλη χαρούμενη οικογένεια. Στο μεταξύ, ρίχνεις κλεφτές ματιές στο πως να κρατήσεις της σχέση σου ζωντανή, και κάπως έτσι το ημερολόγιο είναι μια απλή ταινία, ενώ εσύ ζεις τον έρωτα της ζωής σου,σαν να μην υπάρχει άυριο!


ΠΡΟΣΟΧΗ

Η ζήλια να μην υπερβαίνει τη συνιστώμενη δοσολογία.

Εσύ θα τσακωθείς με τις φίλες σου για χάρη του, αυτός και οι φίλοι του ποτέ.

Πάντα θα προτιμάει το champions league από εσένα.Μην το πάρεις προσωπικά,είναι η αλήθεια.

Όσο και αν σε εμπιστεύεται το αμάξι του, είναι ΤΟΥ. 

Πιο πιθανό είναι πάθετε λουμπάγκο, παρά να ανανεώσετε τη σεξουαλική σας ζωή, με οδηγό το Κάμα Σούτρα.

 .......

Ναι,σε ένα παράλληλο σύμπαν μπορεί να υπάρχει μια συνταγή για πετυχημένη σχέση... Σε αυτό όμως όχι... Και δε θα υπάρξει ποτέ...

Γιατί; Γιατί κάθε σχέση είναι μοναδική. Και είναι μοναδική γιατί απαρτίζεται από δύο- τις περισσότερες φορές-ανθρώπους, οι οποίοι έχουν διαφορετικές ζωές, διαφορετικά θέλω, διαφορετικά ερεθίσματα και διαφορετικά γούστα!

Εάν αναλόγιστούμε πως ο πληθυσμός της γης είναι 7.046.000.000 άτομα, αυτό σημαίνει πως υπάρχουν τόσες διαφορετικές προσωπικότητες. Οπότε καταλαβαίνεις πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση η συμβουλή που διάβασες να σώσει και τη δική σου σχέση,και τη σχέση της φίλης σου, και τη σχέση της τρίτης ξαδέρφης σου από την Πέρα Ραχούλα.Και στο κάτω κάτω, εάν υπήρχαν πετυχημένες σχέσεις, ο Παντελίδης δε θα είχε βγάλει και καινούριο σιντι...

Φυσικά υπάρχουν σχέσεις που αντέχουν στο χρόνο και που όλοι τις ζηλεύουν και πέρα από το Ηollywood, και αν ρωτήσεις το μυστικό της επιτυχίας τους θα στο πουν. Δεν υπάρχει μυστικό!

Και πες ότι τον βρίσκεις...Και είστε μαζί...Και περνάτε καλά.Και μετά τι;Διαβάζοντας συμβουλές θα τον κρατήσεις;

Είναι θέμα timing...Θέμα τύχης; Μπορεί... Το ότι είσαι όμως με  έναν άνθρωπο  δε σημαίνει πως μπορείς να τον κρατήσεις κιόλας. Ακόμα και αν σύμφωνα με το <<Πέντε σημάδια ότι θα σε παντρευτεί>> κάθεσαι στη γωνία και περιμένεις να ξεστομίσεις το ''I do''.Οι σχέσεις δε βασίζονται σε λίστες, σε σημάδια και σε Πρέπει. Θέλουν δουλειά, υπομονή και προσπάθεια.Δύναμη, θάρρος και κουράγιο. Υποχωρήσεις, και αμοιβαία συναισθήματα.

Κανείς λοιπόν δε θα σου πει πως θα κάνεις κάποιον να σε αγαπήσει.Ούτε πως η σχέση σου θα γίνει ζηλευτή από όλους... Αν ο άλλος δε σε θέλει, δε σε θέλει που να το τάξεις το Pro 2015... Το μόνο λάθος που μπορείς να κάνεις είναι να πιστέψεις σε έναν άνθρωπο που δεν υπάρχει και να προσπαθήσεις να τον αλλάξεις, να τον κάνεις να σε θέλει,να σε αγαπάει και να ζήσετε το λαβ στόρι σας!Κλασικό παράδειγμα-ωραία περνάμε με το Μήτσο, εύχομαι την επόμενη φορά που θα βγούμε να μην γελάει σα χάνος με τις καφρίλες των φίλων του. Πάρε λοιπόν είδηση ότι πάντα θα γελάει με τις καφρίλες των φίλων του! Δεν τον αλλάζεις τον άνθρωπο εύκολα και ειδικά τον άντρα. Μην ξεχνάς πως μια γυναίκα μπορεί να αλλάξει έναν άντρα μόνο άμα φοράει πάνες...  Και ξαναλέμε άμα δε θέλει από την αρχή δε θα γίνει ποτέ! 

Καλύτερα να ψάξεις αμέσως για τον επόμενο!Μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις που βλέπεις πως δεν τραβάνε. Κάποιες σχέσεις είναι καταδικασμένες από την αρχή, και η Κατίνα από τη Σμύρνη αυτοπροσώπως να ερχότανε θα έσκιζε την τράπουλα της και θα την έτρωγε μετά... Και φυσικά όταν τον βρεις θα ξέρεις πως δε χρειάζεται να διαβάσεις καμία συνταγή για να κάνεις τη σχέση σου τέλεια, γιατί θα είναι ήδη!Είπαμε  7.046.000.000 άτομα υπάρχουν στη γη! Για ψάξε λίγο καλύτερα!







 
Share this PostPin ThisShare on Google PlusEmail This

7 σχόλια:

  1. Συμφωνω Χαρα ολα ειναι θεμα τυχης!
    Μονο που μερικοι δεν την εχουμε παντα με το μερος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι όμως κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν πως δεν την έχουν και απλα κλείνουν την τύχη τιυς ! Συμφωνείς ; :-)

      Διαγραφή
    2. Δεν ξερω, ισως και να εχεις δικιο! ;)

      Διαγραφή
  2. Ωραία τα λες!
    Μου άρεσε αυτό : 'μια γυναίκα μπορεί να αλλάξει έναν άντρα μόνο άμα φοράει πάνες'. Χα, χα, χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυ καλο!!!περιμενω κι αλλα τετοια!!!φιλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Jiubilo. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design