16 Μαΐ 2019

Ένα bookstagrammικό απόγευμα στην Αθήνα!

Γειά και χαρά, Χαρά εδώ!

Χμμμ, και όχι μόνο! Γιατί σήμερα δεν είμαι μόνη μου! Βασικά σήμερα είμαι, αλλά εσείς δεν το ξέρετε! Την Κυριακή όμως; Την Κυριακή που λέτε στο όμορφο το κέντρο μας, πραγματοποιήθηκε η 4η συνάντηση των Αθηναίων bookstragrammers και σήμερα είμαι εδώ για να σας μεταφέρω όσα δεν σας μετέφερε η Γεωργία στο Chill and read -δεν πιστεύω να μην έχετε διαβάσει ακόμα το post της;;;

Ο Μιχάλης και τα κορίτσια του!



Την Κυριακή που λέτε, όλο αυτό το τσούρμο που βλέπετε μαζεύτηκε στο αγαπημένο μας πλέον Upper στο κέντρο του Συντάγματος να μιλήσει για τέχνη και λόγο! #not!

Βιβλιοκουτσομπολεύσαμε, είπαμε τα νέα μας, είπαμε και τα παλιά μας, φάγαμε και το κείκ μας,και το κυριότερο γελάσαμε πάρα μα πάρα πολύ! Όχι, για να μην νομίζετε ότι είμαστε και τίποτα ξενέρωτοι!

Και τις τσαχπινιές μας κάναμε!


Χάρηκα πολύ που είδα γνώριμα πρόσωπα, και που γνώρισα και από κοντά άτομα τα οποία τα γνώριζα μόνο instagramικά! Η παρέα μας έχει δέσει πάρα πολύ, και φυσικά κάθε φορά μεγαλώνει περισσότερο! Με κοινή αφετηρία την αγάπη μας για τα βιβλία, ακόμα και αν διαβάζουμε τελείως διαφορετικά είδη, καθόμαστε και μιλάμε κυριολεκτικά για ώρες, συζητώντας για τα πάντα! Κάπως έτσι μας παίρνει κάθε φορά το βράδυ! Αλλά το διασκεδάζουμε!

Μαζί με δύο από τα πιο αγαπημένα μου κορίτσια!


Αυτή τη φορά μαζευτήκαμε πολλοί και είχαμε και guest stars βεβαίως βεβαίως! Με αρχηγούς την Γεωργία και την *ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ¨* Νάντια είχα τη χαρά να βρεθώ ξανά με τις: Βάσω , Ιουλία , Μαρία , Ιωάννα , Δέσποινα και Εβελίνα.

Αγαπημένο βιβλιοπαρεάκι!


Χαμογελαστές φατσούλες και μια Αποκάλυψη!


Και φυσικά χαρά μεγάλη ήταν που γνώρισα και νέες κοπέλες, που ''γνωριζόμασταν'' ήδη από το bookstagram! ΈφηΕλίζαΜατούλαΝάντιαΑφροδίτηΓεωργίαΖωήΜαριτίνα και Βίκυ χάρηκα πολύ που σας συνάντησα επιτέλους και από κοντά! Ακόμη, η πολύ γλυκιά - συγγραφέας και ''χαμένη μου αδερφή '' Τατιάνα ( #team_Χαριάνα ftw!) συνόδευσε την παρέα μας!


Η Ιουλία φυσικά βρίσκεται παντού και σκορπίζει το χαμόγελο της!


Για το τέλος σας άφησα τους δύο special guests μας, ένα αγαπημένο ζευγάρι που μας ήρθε από ψηλά, την Έλενα και τον -περιτριγυρισμένο από γυναίκες - Μιχάλη ! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την παρέα, και χαρήκαμε που σας μεταδώσαμε την τρέλα μας! 

Η συγγραφέας Άντα Αντρέου με το πρώτο της μυθιστόρημα


Βέβαια τώρα θα μου πείτε , τόσοι βιβλιόφιλοι μαζεμένοι, εεεε, να μην είχαμε και μια συγγραφέα στην παρέα! Ε, ναι! Είχαμε! Η Άντα Αντρέου, συγγραφέας ερωτικής - #hot - λογοτεχνίας ήταν μαζί μας, μαζί με τα δωράκια της φυσικά! 

Η Άντα Αντρέου μιλάει για τα βιβλία της


Μας μίλησε για τα βιβλία της, τους ήρωες της, πώς ξεκίνησε το ταξίδι της στον χώρο της συγγραφής και ποια είναι τα μελλοντικά της βήματα!

Εν ώρα σοβαρής συζήτησης!


Εγώ με την ερωτική λογοτεχνία δεν έχω επαφές, όμως το σύμπαν είχε άλλα σχέδια, αφού η μια τυχερή που κέρδισε τα βιβλία της 'Αντας ήμουν εγώ, και η άλλη η Μαρία! Λέτε το σύμπαν να θέλει κάτι να μου πει;

Εν ώρα παραλαβής των δώρων!


Σε γενικές γραμμές ήταν ένα υπέροχο απόγευμα, που φυσικά ποτέ δεν φτάνει! Πάντα θέλεις λίγο χρόνο παρπαάνω να μιλήσεις με πρόσωπα που συμπαθείς για θέματα που είτε έχετε κοινά είτε όχι! Για αυτόν τον λόγο ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τον Ιούνιο!

Και φυσικά εάν είσαι και εσύ bookstagrammer και θέλεις να μπεις στην παρέα μας, είσαι παραπάνω από ευπρόσδεκτος και σε περιμένουμε στο επόμενο μας ραντεβού!

Share this PostPin ThisShare on Google PlusEmail This

2 σχόλια:

  1. Τέλειο το άρθρο! Σε ευχαριστούμε Χαρά μου! Κι εμείς χαρήκαμε πολύ που σε γνωρίσαμε επιτέλους και από κοντά! Φυσικά όχι μόνο εσένα αλλά και όλες τις υπόλοιπες φίλες που μόνο διαδικτυακά μιλούσαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περάσαμε πραγματικά υπέροχα και η παρέα σας ήταν φοβερή!!! ανυπομονώ για την επόμενη, και ελπίζω να έρθω και εγώ σύντομα προς τα πάνω να σας ξαναδώ, αλλά και να νγωρίσω και τα υπόλοιπα παιδιά! <3

      Διαγραφή

Copyright © by Jiubilo. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design