13 Νοε 2017

*Stranger things .... πιο ΕΠΙΚ πεθαίνεις!!! *

Γεια και χαρά, Χαρά εδώ!

Πως περάσατε το Σαββατοκύριακο σας; Ελπίζω τέλεια! Αν όχι, σας έχω την τέλεια ιδέα για το επόμενο !!! Γιατί, ακύρωσα 4 βραδυνές εξόδους, για να δω τη δεύτερη σεζόν της πιο επικής σειράς των τελευταίων ετών... και δεν είναι άλλη από το Stranger Things!!!





 Από που να την πιάσεις την σειρά και από που να την αφήσεις! Η σειρά διαδραματίζεται στα 80's και αυτό είναι από μόνο του κουλ! Οι τίτλοι αρχής; Η μουσική κάθε επεισόδίου; Οι αναφορές στον κινηματογράφο και σε διάφορα σημεία της εποχής, που θα κάνουν τους μεγαλύτερους να σκιρτήσουν ; *Nostalgia Alert !!!*

Το πιο ωραίο όμως είναι αυτά τα μικρά παιδάκια που πρωταγωνιστούν, και δε θέλω να ξεχωρίσω κανένα, αν και η Eleven κλέβει την παράσταση! Το μόνο που έχω να πω, είναι πως θα μπορούσαν άνετα να παραδίνουν μαθήματα σε κάποιους ηθοποιούς της νέας εποχής, ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε!

Η δε Γουινόνα, μετά το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει για αυτήν, - όταν οι κάμερες την είχαν πιάσει στα πράσα να κλέβει ρούχα από ένα πολυκατάστημα- κάνει δυνατό comeback, και αν και δεν είναι από τις αγαπημένες μου, θα το ομολογήσω! Τη συμπάθησα βρε παιδιά!



Πάμε τώρα στα της σειράς!

Στην κατά τα άλλα ήσυχη κοινωνία μιας μικρής πολής της Ιντιάνα, μια νύχτα του '83, ο μικρός Will, που αποτελεί μέρος μιας παρέας nerds , εξαφανίζεται μυστηριωδώς! 

Οι φίλοι του, κάνουν τα πάντα για να τον βρουν, με τη βοήθεια της μικρής και παράξενης Eleven, η οποία έχει τηλεπαθητικές ικανότητες! 

Μέσα σε όλα αυτά, η μάνα Γουινόνα, καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά με το εξαφανισμένο της παιδί, και πιστεύει πως ''επικοινωνεί'' μαζί του !

Φυσικά, δε λείπουν οι κακοί πράκτορες και επιστήμονες που προσπαθούν να καλύψουν διάφορα γεγονότα ! 



Η πρώτη σεζον αποτελείται από 8 επεισόδια, και η δεύτερη από 9! Αν και συνήθως συμβαίνει το αντίθετο, βρήκα τη δεύτερη σεζόν απείρως καλύτερη από την πρώτη και πολύ το χάρηκα !

Η σειρά συνδυάζει συμπαθητικούς χαρακτήρες, πολύ καλτίλα, και sci fi , αγωνία , μυστήριο, δράμα, σε τσιτώνει και δε σε αφήνει σε ησυχία !!!! Είναι εθιστική, και φήμες λένε πως αν δε τη δεις μονοκοπανία, παθαίνεις σύνδρομο στέρησης!

  Αν έχετε δει την πρώτη σεζόν, πιστεύω πως σίγουρα θα έχετε δει και τη δέυτερη, εγώ λόγω χρόνου δεν την είδα νωρίτερα! Αν πάλι δεν έχετε δει ούτε την πρώτη, είστε άξιοι της μοίρας σας !!!! Αλλά σας συγχωρώ, σας αγαπώ, και περιμένω τα σχόλια σας μόλις με το καλό τη δείτε!!!! 


Share this PostPin ThisShare on Google PlusEmail This

6 σχόλια:

  1. Είμαι κάπου στην μέση της δεύτερης σεζόν και πραγματικά την έχω αγαπήσει αυτήν την σειρά! Τα παιδιά παίζουν απίστευτα υπέροχα! Πολύ ωραίο post!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγώ δυστυχώς την τελείωσα, και άντε να περιμένω τώρα για την τρίτη !!!!!! σε ευχαριστώ, φιλιά !!!!

      Διαγραφή
  2. Είδα όλη την σεζόν σε 2 μέρες ! Θεική απλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ μόλις σήμερα τελείωσα τη δεύτερη σεζόν και δεν ξέρω πως θα περιμένω για την επόμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Jiubilo. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design