27 Σεπ 2017

*ΔιαβάΖω- Θιβετιανή Ροδακινόπιτα-> Τομ Ρόμπινς!*

Γεια και χαρά, Χαρά εδώ!!!
Πως είστε; Σήμερα, είμαι εδώ με ένα συναρπαστικό, απολαυστικό, και γευστικό βιβλίο!!! Δεν είναι άλλο από την Θιβετιανή Ροδακινόπιτα που μας κερνάει ο αγαπημένος Τομ Ρόμπινς, και εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, παρά να την...φάμε μονομιάς!



Θιβετιανή Ροδακινόπιτα- Τομ Ρόμπινς, Εκδόσεις Αίολος



Η αληθινή αφήγηση μιας ευφάνταστης ζωής! 
Ο συναρπαστικός κόσμος του Τομ Ρόμπινς ξεδιπλώνεται σε αυτό το αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα! Αν περιμένεις μια απλή αφήγηση γεγονότων,χα!, γελιέσαι τα μάλα! Γιατί ο Αμερικανός συγγραφέας, μας ταξιδεύει στη ζωή του, σε τραγελαφικά γεγονότα που λες ''δεν μπορεί να συνέβη αυτό!'', μας μεταδίδει την ατμόσφαιρα από τα παιδικά του χρόνια, στην Αμερική το '30, μέχρι και τις αρχές της δεκαετίας του '90 και την τελευταία του σύζυγο!

Οι κοινωνικές ανισότητες και ο ρατσισμός του 60, οι σκανταλιές του μικρού ταραξία "Τόμι¨", το πλανόδιο τσίρκο, οι γυναίκες, -οι αρκετές γυναίκες!-, τα ναρκωτικά,τα ταξίδια, οι σταρς και σελέμπριτιζ, τα βιβλία, και η εξέλιξη του συγγραφέα ''Τομ Ρόμπινς'', αυτα και πολλά άλλα γίνονται εικόνες, που διαχέονται η μια την άλλη και σε ταξιδεύουν και σένα μαζί στον... ψυχεδελικό κόσμο του συγγραφέα!

Ανατρεπτικός, και έχοντας ζήσει πολλά, δε θα μπορούσε να μην καυστηριάζει και να μην σατυρίζει σχεδόν τους πάντες και τα πάντα! Προσωπικά, απόλαυσα πολύ την ανάγνωση του συγκεκριμένου βιβλίου, και σε πολλά σημέια γέλασα πάρα πολύ!!! 

Ένα μοναδικο βιβλίο με τα απομνημονεύματα (όπως αναφέρει ο ίδιος), ενός μοναδικου ανθρώπου!

Τι λέτε; Εσείς θα φάτε ένα κομμάτι θιβετιανής ροδακινόπιτας;
Share this PostPin ThisShare on Google PlusEmail This

2 σχόλια:

  1. Από τη Βίλα ινγκόκνιτο και μετά είχα απογοητευτεί αρκετά μπορώ να πω... :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πάντως για εμένα αξιζε, ήταν πολύ ευχάριστο,αν έχεις χρόνο τσέκαρε το !!! :-)

      Διαγραφή

Copyright © by Jiubilo. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design