27 Φεβ 2019

Δύο mini σειρές του Netflix που μπορείς να δεις σε μια μέρα!

Γειά και χαρά, Χαρά εδώ!

Τι μπορεί να κάνει κανείς όταν έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο και Netflix ; Κάτι μου λέει ότι απάντησες ήδη! Και αν και το Netflix υστερεί σε ταινίες, αξίζει μόνο για τις σειρές και τα ντοκιμαντέρ του... Και σήμερα θα σας γράψω για δύο mini σειρές του αγαπημένου δικτύου, που όχι μόνο είναι πολύ καλές, αλλά μπορείς να τις δεις και σε μια ημέρα! Άντε και σε δύο! Εκτός εάν είναι Κυριακή, οπότε ναι, μπορείς να τις δεις σε μια ημέρα! Πάμε να τις δούμε!

Δύο mini σειρές του Netflix που μπορείς να δεις σε μια μέρα!




1. Russian Doll




Η αγαπημένη Natasha Lyonne - σεναριογράφος, παραγωγός και σκηνοθέτης της σειράς-  μεταμορφώνεται αυτή τη φορά σε μια... ρώσικη κούκλα. Μια κυνική πρωταγωνίστρια που εγκλωβίζεται στην νύχτα των..γενεθλίων της, αφού πεθαίνει και ξυπνάει ακριβώς στο ίδιο σημείο, και ζει την ίδια νύχτα ξανά και ξανά. Μια νέα ημερα της μαρμότας, πιο αστεία, πιο dark, πιο ροκ, πιο σημερινή.

Μακριά από πουριτανισμούς η Natasha πάιζει τόσο φυσικά και αξιολάτρευτα και σε παρασέρνει στον δικό της κόσμο. Η σειρά μπορεί να ξεκινάει πιο...αστεία, πιο μυστήρια, πιο δεν ξέρεις που το πάει, σύντομα όμως όλα ξεδιαλύνουν, όμως όχι με συμβατικό τρόπο, και αυτό είναι που κάνει τη διαφορά!

Με γρήγορο ρυθμό, έξυπνες ατάκες και πολλούς και συνεχόμενους θανάτους μέσα σε οκτώ μισάωρα επεισόδια καταφέρνει να κάνει αυτό που δύσκολα κάνουν άλλες σειρές- να σε παρασύρει στον πιο χαοτικό κόσμο μεταξύ κωμωδίας και δράματος, και να σε κάνει να ερωτευτείς την πιο κουλ πρωταγωνίστρια σειράς έβερ!





2. The End Of The F***ing World



Άλλη μια dark γλυκόπικρη εφηβική ιστορία του Netflix, βασισμένη στο graphic novel του Charles S. Forsman, και μπορεί να έχει περάσει καιρός από τότε που το είδα, όμως ακόμα μιλάω γι'αυτήν, οπότε αυτό κάτι σημαίνει!

Δύο ιδιαίτεροι έφηβοι, ο James που πιστεύει πως ειναι ψυχοπαθής, και στο ελεύθερο του χρόνο σκοτώνει ζωάκια, συναντάει την εκκεντρική φωνακλού και ''βρίζω-κάθε-δύο-λέξεις-" Alyssa. Ο μεν σκέφτεται να την σκοτώσει, η δε σκέφτεται να κάνει σεξ μαζί του. Και κάπως απροσδόκητα μπλέκουν οι δρόμοι τους και ξεκινάνε για ένα road trip, όπου εκεί ανατρέπονται τα πάντα!

Φόνοι, βια, δράμα, κλάμα, σκοτεινές σκέψεις, έρωτας, οικογενειακές σχέσεις,  κωμικές ατάκες, φοβερή μουσική, καταπληκτική αισθητική, και όλα αυτά μέσα σε οκτώ πάλι εικοσιπεντάλεπτα επεισόδια κάνουν τη σειρά αυτή μια από τις καλύτερες των τελευταιών ετών!

Οι πρωταγωνιστές αν και νέοι, παίζουν εξαιρετικά, και δημιουργούν χαρακτήρες οικείους, αγαπημένους που νιώθεις σαν να ξέρεις χρόνια. Επίσης, μέσα σε λίγα επειόδια, καταφέρνει να σου περάσει όλα τα στάδια συναισθημάτων, με το τέλος να σε αφήνει πλήρη και γεμάτο αλλά με άδεια και σπασμένη καρδιά! 




Πιστεύω πως αξίζει να χαραμίσετε μια μέρα για να δείτε μια από τις δύο αυτές σειρές! Ή και ένα σαββατοκύριακο για να δείτε και τις δύο! Δε θα το μετανιώσετε!
Share this PostPin ThisShare on Google PlusEmail This

2 σχόλια:

  1. Το The End Of The F***ing World νομίζω το είχα ξεκινήσει αλλά δεν θυμάμαι γιατί το σταμάτησα..
    Θα το δοκιμάσω πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Jiubilo. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design