23 Οκτ 2017

*Book haul Οκτωβρίου / part 1 !!! *

Γεια και χαρά, Χαρά εδώ!
Τι κάνετε; Πως έιστε; Ελίζω να είστε όλοι και όλες καλά!

Σήμερα σας έχω ένα book haul, με κάποιες αγορές που έκανα την προηγούμενη εβδομάδα, και για τις οποίες είμαι πολύ χαρούμενη !

Να σας ενημερώσω, πως στο μετρό Συντάγματος, στον εκθεσειακό χώρο, υπάρχει ένα σταντ με βιβλία σε προσφορά, από το οποίο έχω ψωνίσει αρκετές φορές! Οι κοπέλες είναι πάρα πολύ εξυπηρετικές, και ότι μου έχουν προτείνει μου έχει ταιριάξει! Απόσο γνωρίζω υπάρχει και ένα κατάστημα στην Πανόρμου που λειτουργεί όλο το χρόνο! Η σελίδα στο facebook είναι αυτή ! 

Τα βιβλία που έχουν στο μπαζάρ, κοστίζουν 5 και 6 ευρώ, και έχει ελληνικούς αλλά και μεταφρασμένους τίτλους, και θα βρείτε από πιο κλασικά μέχρι πιο πρόσφατα μυθιστορήματα, καθώς και παιδικά βιβλία και παραμύθια!




Μόλις πήγα, εντόπισα πως έφεραν τη σειρά με τα κλασικά μυθιστορήματα από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ , την οποία είχα ξεκινήσει πρόσφατα να αγοράζω, και αφού βρήκα όλα τα βιβλία με 5 ευρώ, είπα να εκμεταλλευτώ την προσφορά και να την ολοκληρώσω!!! Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να αγοράσετε κλασικούς τίτλους σε τόσο χαμηλή τιμή! 

Πάμε λοιπόν να σας δείξω τα βιβλία που αγόρασα! Μιας και πήγα δύο φορές, σήμερα θα σας δείξω τα βιβλία που αγόρασα την πρώτη ημέρα, και στο επόμενο post αυτά που αγόρασα την επόμενη !




1. ΦΡΑΝΚΕΝΣΤΑΙΝ / ΜΑΙΡΗ ΣΕΛΕΙ 



Το πρώτο βιβλίο που αγόρασα, και ξεκίνησα κιόλας, είναι το Φρανκενστάιν! Μια πολύ γνωστή ιστορία, για τον νεαρό επιστήμονα Φρανκενστάιν και το τέρας που δημιούργησε! 

2. Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ/ ΦΡΑΝΣΙΣ ΣΚΟΤ ΦΙΤΖΕΡΑΛΝΤ



Το πρώτο μυθιστόρημα του Φρανσις Σκοτ Φιτζέραλντ, (συγγραφέα του Μεγάλου Γκάτσμπυ), κυκλοφορεί για πρώτη φορά μεταφρασμένο στα ελληνικά από το συγγραφέα Δημήτρη Στεφανάκη! 

Ένας νεαρός φιλόδοξος νεαρός, ο Άμορι Μπλέιν και το όνειρο του να γίνει γνωστός συγγραφέας! Από τους κύκλους της υψηλής κοινωνίας φτάνει στην αποτυχία και την απογοήτευση, προσπαθώντας να σταθεί και πάλι στα πόδια του! 

3. Η ΚΥΡΙΑ ΝΤΑΛΟΓΟΥΕΙ/ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΓΟΥΛΦ



Ένα από τα πιο γνωστά και κλασικά μυθιστορήματα παγκοσμίως, η ιστορία της κυρίας Νταλογουέι, που διαδραματίζεται στο Λονδίνο του 1923!  Η Κλαρίσα Νταλογουέι, μεσήλικη πια και συμβιβασμένη στην ήσυχη ζωή της έρχεται αντιμέτωπη με τον νεανικό της έρωτα! Μέσα σε αυτήν την εσωτερική αναζήτηση, μια άσχημη είδηση για έναν ήρωα του πολέμου, ταράζει ακόμα περισσότερο την πρωταγωνίστρια, και ενώνει το παρόν με το παρελθόν!

4. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ/ ΧΑΝΣ ΦΑΛΑΝΤΑ




Αυτό το βιβλίο ήταν στη λίστα μου εδώ και πάρα πολύ καιρό, και χάρηκα πάρα πολύ που το απέκτησα! Ένα από τα πιο γνωστά και σημαντικά βιβλία του 20ου αιώνα, μια ιστορία που διαδραματίζεται στη Γερμανία του '30, και δείχνει την ιστορία και την πάλη δύο ανθρώπων να κυνηγήσουν τα όνειρα τους, και να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια, σε μια διαλυμένη κοινωνία! Αρκετά επίκαιρο, ε; 

Αυτά ήταν τα βιβλία που αγόρασα την πρώτη μέρα! Πραγματικά χάρηκα πάρα πολύ που τα βρήκα! Στο επόμενο post θα σας δείξω και τα υπόλοιπα! Εάν βρείτε χρόνο, αξίζει πραγματικά να περάσετε μια βόλτα, και σίγουρα θα βρείτε κάποιο βιβλίο που θα σας κάνει το κλικ !!! 

Έχετε διαβάσει κάποιο από αυτά; Έχετε κάποιο από αυτά στη λίστα σας;
Share this PostPin ThisShare on Google PlusEmail This

2 σχόλια:

  1. Παθιάζομαι με τα βιβλία. Μπορώ να αγοράζω κάθημερινά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ το ίδιο ! Μακάρι μα ειχαμε αυτήν την δυνατότητα ! 🌝😀😀

      Διαγραφή

Copyright © by Jiubilo. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design