4 Αυγ 2015

*FroZeN yOgUrt PoPSiCleS*


Γεια σας !!! Τι μου κάνετε;;;; Την αντέχετε τη ζέστη;;; Εγώ πραγματικά υποφέρω!!! Και κυρίως απο τα κουνούπια! Γκρρρ!!!

Τέρμα η γκρίνια όμως!!! Γιατί σήμερα σας έχω ένα τέλειο, γευστικό, πεντανόστιμο, εύκολο, γρήγορο και οικονομικό αλλά καιιιιιι ΔΡΟΣΕΡΟ σνακ, χωρίς πολλές θερμίδες και λίπαρα, σουπερ θρεπτικό και υγιεινό!!! Ω, ναι υπάρχει! Και το ξέρετε! Και έχετε όλες τα υλικά στο σπίτι σας! Και ήρθε η ώρα να το φτιάξετε! Και να δροσιστείτε χωρίς τύψεις! Πάμε να φτιάξουμε σπιτικές ''γρανίτες'' ή popsicles με παγωμένο γιαούρτι!!!





Ουσιαστικά αυτό που θα χρειαστείτε είναι αυτές οι πολύ cute συσκευασίες που μπορείτε να βρείτε στα tiger, όπως εγώ τις δικές μου, στα jumbo, αλλά ακόμη και σε σούπερ μάρκετ!!!! Έπειτα παίρνετε ένα γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά- εγώ παίρνω αγελαδίτσα τιμής ένεκεν του Σάκη- λίγα καλοκαιρινά φρούτα που τα κόβετε σε μικρά κομματάκια, και από εκεί και πέρα προσθέτετε ότι άλλο θέλετε ή έχετε (ξηρούς καρπούς, δημητριακά κ.α.π.)! Εγώ έβαλα λίγα κομματάκια μαύρης σοκολάτας! Εαν σας αρέσει η πιο γλυκιά γεύση καλύτερα να προσθέσετε μέλι και όχι ζάχαρη!


Τα ανακατεύετε, τα βάζετε στις θήκες και έπειτα στην κατάψυξη! Λίγες ώρες μετά είναι έτοιμα! 

Εκτός από τη δροσιά και τη γεύση, το γιαούρτι είναι πλούσιο σε πρωτείνες! Η μαύρη σοκολάτα δίνει ενέργεια ενώ τα φρούτα είναι απαραίτητα στην καθημερινή μας διατροφή!

Εάν λοιπόν ψάχνετε το τέλειο καλοκαιρινό σνακ είστε ελεύθερες να αυτοσχεδιάσετε και να δημιουργήσετε άπειρους συνδυασμούς!

Επίσης είναι ιδανικό για τις μαμάδες της παρέας, αφού αν τα παιδάκια σας δεν τρώνε γιαούρτι είναι το ιδανικό κόλπο για να τα ξεγελάσετε!

Για πείτε!!! Θα το δοκιμάσετε; Και ποιος είναι ο αγαπημένος σας συνδυασμός για σπιτικές γρανιτούλες με παγωμένο γιαούρτι ή αλλιώς frozen yogurt popsicles;; 





Share this PostPin ThisShare on Google PlusEmail This

13 σχόλια:

  1. Τελεια ιδεα για σνακ χωρις τυψεις χεχε!!!!Πρεπει να επισκευτω τα Jumbo μου φαινετα !!!
    Φιλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγώ τα γεμίζω με χυμό και κάνω γρανίτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαίνεται πανεύκολο αλλά επειδή δεν είμαι θαυμάστρια του γιαουρτιού θα μπορούσα να κάνω το ίδιο με διάφορους χυμούς και να προσθέσω και κομματάκια φρούτων όπως αναφέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλεια ιδέα θα το δοκιμάσω για τα παιδιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Jiubilo. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design