13 Νοε 2014

*ΤΑ 25 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ*


Γεια σας γεια σας! Τι μου κάνετε; Επιτέλους έχω και πάλι υπολογιστή, και είμαι πίσω με νέες ιδέες και εκπλήξεις!

 Σκέφτηκα να έχουμε μια πιο ανάλαφρη επιστροφή και να κάνω ένα tag που δημιούργησε η αγαπημένη Miss Bella Bamba και ονομάζεται τα 25 ευχαριστώ! Δείτε τις δικές τις απαντήσεις εδώ , και... πάμε να νιώσουμε λίγη ευγνωμοσύνη! 






1. Το πρώτο μου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, νομίζω ανήκει δικαιωματικά στους γονείς μου! Αν και η ανθρωπότητα θα έπρεπε να τους ευχαριστεί, για αυτό το πλάσμα που έφεραν στον κόσμο! -oookkkk!!!Είπαμε να πούμε και ένα αστείο!

2.Ακόμα πιο συγκεκριμένα ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ανήκει στη μητέρα μου! Μια μητέρα, που με γέμισε παιδεία από πολύ μικρή ηλικία, τρόπους και αρχές. Εάν δεν ήταν αυτή να με πηγαίνει από μωρό σχεδόν σε θέατρα και σε βιβλιοπωλεία ειλικρινά δε ξέρω πως θα μπορούσα να ζω σήμερα!

3. Το τρίτο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ανήκει στον άνθρωπο που είναι δίπλα μου. Που με στηρίζει, που με αγαπάει, που με δέχεται όπως είμαι, καταλαβαίνετε έχει πολύ γερό στομάχι! Για μένα είναι κάτι παραπάνω από μια σχέση, είναι ο άνθρωπος που μπορώ να μοιράζομαι τα πάντα, που έχουμε τις ίδιες καλλιτεχνικές ανησυχίες, τις ίδιες τρέλες, τα ίδια θέλω, και παρά τις διαφορές μας, αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ πιο δυνατά!

4.Το τέταρτο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ας το δώσω στο ξερό μου το κεφάλι! Χωρίς αυτό, δε θα έκανα τίποτα! 

5. Το πέμπτο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θα το δώσω στον οργανισμό μου. Όλοι έχουμε προβλήματα υγείας, κάποιοι πιο σοβαρά, κάποιοι όχι και τόσο! Ο δικός μου οργανισμός έχει αντέξει πολλά, και όμως είναι ακόμα γερός, και με βοηθάει να στέκομαι στα πόδια μου!

6. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους Μάγια και τους Αζτέκους που ανακάλυψαν το κακάο. Ποιος ζει χωρίς σοκολάτα;

7. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους μεγάλους συγγραφείς, σεναριογράφους, σκηνοθέτες και θεατρικούς συγγραφείς, ζωγράφους, γλύπτες, φωτογράφους, και όλων των ειδών καλλιτέχνες που γεμίζουν τις ζωές μας με τόσο όμορφα συναισθήματα!

8. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τη γειτονιά μου! Μπορεί πια η Ελλάδα να μην είναι ο παράδεισος, όμως το να ξυπνάς και αντικρίζεις την Ακρόπολη, μόνο θετική ενέργεια μπορεί να σε γεμίσει!

9. Φυσικά, δε θα μπορούσα να μην πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τα ταξίδια που έχω καταφέρει και έχω κάνει στη ζωή μου! 

10. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους τους ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή μου, ακόμη και αν δεν έμειναν, και αν ήταν περαστικοί, εάν την...ανακάτεψαν, εάν τους πλήγωσα ή με πλήγωσαν, όσο και αν έκατσαν, έστω και αυτό το λίγο ή πολύ, είναι νομίζω αρκετό!

11. Φυσικά, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τα χέρια μου! Ναι, ναι τα χέρια μου! Χωρίς αυτά τι θα έκανα; Θα έγραφα; Θα ζωγράφιζα; Τίποτα δε θα έκανα καλέ! Ευχαριστώ καλά μου χεράκια!

12. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους παιδικούς μου φίλους, για όλες αυτές τις όμορφες αναμνήσεις που μου έχουν χαρίσει!

13. Φυσικά θα ήθελα να πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην όρεξη που έχω για μάθηση! 

14. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΚΗ! Απλά που υπάρχεις! 

15. Επίσης ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στη φαντασία και στη δημιουργικότητα! Τι θα ήταν ο κόσμος χωρίς αυτά;

16. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τα κόκκινα κραγιόν, που μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφες στο λεπτό!

17. Ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλες τις δύσκολες στιγμές, που όμως μετά από χρόνια αποδείχτηκαν τα μεγαλύτερα μαθήματα της ζωής!

18. Φυσικά, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον ουρανό. Μόνο εκεί, ψηλά, μπορεί κάποιος να καταλάβει ποιος πραγματικά είναι. Πόσο μικροί είμαστε, πόσο ασήμαντα και ανώφελα είναι τα πράγματα για τα οποία σκάμε... Όταν μπεις στο αεροπλάνο, κάτσε παράθυρο! Και θα με θυμηθείς!!!

19. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θα πω όμως και στη θάλασσα! Γιατί, ποιος δεν ένιωσε γαλήνη απλώς κοιτώντας την;

20. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους τους ανθρώπους που σέβονται όσους δεν είναι ''ίδιοι'' με τους άλλους. 

21. Ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλες τις χαρούμενες στιγμές που είχα, για όλα τα νευρικά γέλια, και για όλα τα ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα της ζωής! Είπαμε, το γέλιο κάνει καλό!

22. Μπορεί να φανεί χαζό, αλλά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για το γεγονός πως έχω γεννηθεί αυτή την περίοδο. Σίγουρα θα προτιμούσα να είμαι πριγκίπισσα, αλλά δυστυχώς , κάποιοι λαοί γεννιούνται καταδικασμένοι να ζουν στον πόνο, στη φτώχεια και στη δυστυχία. Κάποια παιδιά, δε γεννιούνται παιδιά...

23. Χμμμμμ, τώρα που το σκέφτομαι νομίζω πως πρέπει να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, για όλες τις φορές που τόλμησα να κάνω κάτι έξω από τα νερά μου! Για όλες τις φορές που κατάφερα κάτι, μικρό ή μεγάλο! Μιας και δε φημίζομαι για την τόλμη μου! Κάπως έτσι τόλμησα να ξεκινήσω και αυτό το blog!

24. Και έτσι, είμαι σε θέση να σας πω ένα ακόμη πιο μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Ευχαριστώ, για όλη τη στήριξη, τα σχόλια, τις συζητήσεις, ότι έχω ''χτίσει'' εδώ μέσα, δεν το έχω κάνει εγώ, αλλά εσείς! 

25. Τέλος, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ την Ηρώ, που μέσα από αυτήν της την ιδέα, με έκανε να ανακαλύψω τουλάχιστον 25 λόγους για τους οποίους είμαι ευγνώμων!

Αυτό ήταν λοιπόν!!!! Περιμένω να μου γράψετε και εσείς από κάτω, που θα δίνατε το πιο μεγάλο σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ;



Share this PostPin ThisShare on Google PlusEmail This

18 σχόλια:

  1. Νo, thank YOU! :) Πραγματικά αυτό το tag δεν θα βαρεθώ να το διαβάζω ποτέ!!! Σε ευχαριστώ που το έκανες <3 <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τιποτα κοριτσακι μου!!!! Ειναι πολυ ωραίο, και μεσα απο τις απαντήσεις των άλλων, μπορεις να μάθεις ακομα περισσότερα ακομη και για τον ιδιο σου τον εαυτό !

      Διαγραφή
  2. Ομορφα ευχαριστω απο εναν ομορφο ανθρωπο....χαιρομαι που ακολουθησες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ ωραίο post!

    μόλις το έκανα και εγώ!

    φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αααα τελειο, πραγματικα συμφωνω σε ολα οσα ειπες (αντι για Ακροπολη θα εβαζα Λευκο Πυργο χαχα) δεν χρειαζεται καν να το κανω....καλα με το 6 πεθανα χαχαχα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεεε τι Ακρόπολη, τι Λευκός Πύργος, και τα δυο σου φτιάχνουν τη μέρα !!! Χιχιχ !!! :-)

      Διαγραφή
  5. τελειο ποστ..χαιρεσαι να το διαβαζεις...αν κατσουμε να σκεφτουμε μπορουμε να βρουμε 1000 ευχαριστω οχι μονο 25..καλο ειναι να εκτιμαμε αυτα που εχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το καλύτερο που έχω διαβάσει ως τώρα! Από τα συγκινητικά ως τα ξεκαρδιστικά! Φιλάκια Χαρά μου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γειά σου! Σε έκανα tag στο Liebster Blog Award! Δες τις ερωτήσεις και τους κανονισμούς εδώ http://thegirlybible.blogspot.gr/2014/11/liebster-blog-award.html Όταν το απαντήσεις ενημέρωσέ με! Θα χαρώ να διαβάσω τις απαντήσεις σου :) Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πω πω, διαβάζοντας σε θέλω κι Εγώ να πω ένα Ευχαριστώ που είχα την τύχη να σε γνωρίσω από κοντά και να διαπιστώσω ότι είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος που ξέρεις και δε φοβάσαι να πεις "Ευχαριστώ" και μια καλή κουβέντα και... Μπράβο!

    (Καθυστερημένα το είδα αυτό το post αλλά ποτέ δεν είναια ργά!)
    Τι λες; να πάρω κι Εγώ σειρά για να ευχαριστήσω; Χαχαχα!
    :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκιά μου Μαρία, σε ευχαριστω πολυ για τα λόγια σου ! Η αλήθεια ειναι πως και εγω χαρηκα που σε γνώρισα, αν και ήμουν σίγουρη απο πριν για το ποιον σου, φαινεται το ποσο αληθινή εισαι, και ξέρεις ποσο μετράει αυτο για μενα ! Οσο για τα ευχαριστω ναι, πάρε σειρά, ίσα ίσια θα σε κανει να νιώσεις καλύτερα !!!! Σε φιλώ !!!!

      Διαγραφή

Copyright © by Jiubilo. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design