18 Μαΐ 2018

Paperless post/ My experience !

Γεια και χαρά, Χαρά εδω !

Πως είστε σήμερα; Ελπίζω να είστε όλοι καλά!




Λοιπόν, σήμερα σας έχω ένα post, αφιερωμένο σε όλους τους κλασικούς, ρομαντικούς και ...πατροπαράδοτους ανανγώστες, που εξαιτίας της τεχνολογίας θέλουν να κρατήσουν την παράδοση της αλληλογραφίας ζωντανή, αλλά να θεωρούνται και μοντέρνοι! 




Έτσι, σήμερα θα σας μιλήσω για το paperless post, ένα site που σου επιτρέπει να στέλνεις μέσω email , κάρτες και προσκλήσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα !  




Στο site αυτό, θα βρείτε ένα μεγάλο πλήθος από κάρτες για γενέθλια, επαγγελματικές,  για αποφοίτηση, για γιορτή, προσκλήσεις για πάρτυ, για γάμο ή βάφτιση ακόμα και κάρτες χωρίς κάποιον προφανή λόγο, έτσι απλά για να στείλετε ένα μήνυμα στους ανθρώπους που αγαπάτε και θέλετε να τους κάνετε μια ευχάριστη έκπληξη!




Στο site θα βρείτε όλες τις κάρτες ανά κατηγορία, όπου μπορείτε να διαλέξετε αυτήν που επιθυμείτε, και μάλιστα μπορείτε να τις τροποποιήσετε και να γράψετε το μήνυμα που θέλετε! Ειδικά, εάν σας αρέσουν οι λεπτομέρειες, είναι κόλλημα, αφού μπορείτε να διαλέξετε, το χρώμα του φακέλου, τα σχήματα, το ''γραμματόσημο'', τη γραμματοσειρά, ό,τι δηλαδή θα κάνατε σε ένα χειροποιαστό γράμμα !

Υπάρχουν πολλές κάρτες που είναι δωρεάν, και κάποιες που είναι επί πληρωμή! Το site μάλιστα έχει συνεργαστεί και με μεγάλους οίκους!

Εγώ το δοκίμασα, και έκανα ήδη την έκπληξη στα αγαπημένα μου πρόσωπα! Εσείς τι λέτε, θα το δοκιμάσετε; 
Share this PostPin ThisShare on Google PlusEmail This

2 σχόλια:

  1. Γεια σου Χαρά και καλό υπόλοιπο Κυριακής!! Πολύ όμορφη η προταση σου!!! Θα την τσεκαρω!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή Κυριακή γλυκιά μου, να είσαι καλά! να το τσεκάρεις γιατί είναι πολύ ενδιαφέρον !!!

      Διαγραφή

Copyright © by Jiubilo. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design