11 Δεκ 2017

*ΔιαβάΖω - Το Στίγμα/ Chevy Stevens *

Γεια και χαρά, Χαρά εδώ !

Πως περάσατε το Σαββατοκύριακο; Ελπίζω υπέροχα !

Εγώ πήγα μια μικρή εκδρομούλα, ως τα Ιωάννινα, και σύντομα θα έχουμε ταξιδιάρικο post, που ξέρω πόσο σας αρέσουν , με όλες τις λεπτομέρειες του ταξιδιού! Σε γενικές γραμμές, πέρασα υπέροχα, ξεκουράστηκα λίγο, εξερεύνησα νέα μέρη, έφαγα πάρα πολύ, και διάβασα και ένα βιβλίο ! Ναι, τέτοια είμαι !!!

Το είχα πάρει μαζί μου απλά για να το έχω, αλλά ήταν τέτοιο που δε με άφησε σε ησυχία! Έτσι το τέλειωσα σε δύο μόνο μέρες! Και πάμε να δούμε το γιατί ! 

Το βιβλίο είναι Το Στίγμα, της Chevy Stevens, από τις εκδόσεις Διόπτρα !


Το στίγμα, Chevy Stevens, εκδόσεις αστυνομική Διόπτρα

Πρωταγωνίστρια είναι η Σάρα Γκάλαχερ, η οποία έχει μια φαινομενικά απλή και ευτυχισμένη ζωή. Έχει μια κόρη και ετοιμάζεται να παντρευετεί τον σύντροφό της. Έχει όμως και ένα κενό στη ζωή της, αφού είναι υιοθετημένη, και την απασχολεί η εύρεση των βιολογικών της γονιών. 

Με τη βοήθεια ενός ντετέκτιβ, και κρυφά από την πραγματική της οικογένεια, η Σάρα ξεκιναει την αναζήτηση, και τα αποτελέσματα έρχονται πολύ πιο γρήγορα! Η Σάρα εντοπίζει την πραγματική της μητέρα, η οποία όμως, μόλις τη βλέπει σκοτεινιάζει και τη διώχνει κακήν κακώς. Η Σάρα είναι απογοητευμένη και νιώθει απόρριψη... Σύντομα όμως εντοπίζεται και ο πατέρας της... 

Ο βιολογικός της πατέρας, είναι ένας κατα συρροήν δολοφόνος, ο Δολοφόνος των Κατασκηνώσεων, ο οποίος δεν έχει συλληφθεί ακόμα. Η Σάρα συγκλονίζεται από την αποκάλυψη της αλήθειας, όμως τότε είναι που ξεκινούν τα πραγματικά της προβλήματα !

Μήπως ο πραγματικός της πατέρας μάθει για αυτήν; Τα απειλητικά τηλεφωνήματα που λαμβάνει είναι από αυτόν ή είναι μια φάρσα; Η Σάρα έχει το στίγμα μέσα της; Θα μπορέσει να ξεφύγει από αυτό; 

 Ένα ψυχολογικό θρίλερ, που οπως είπα το διάβασα πολύ γρήγορα, καθώς έχει πολύ αγωνία και πολλές ανατροπές. Η αφήγηση είναι με τη μορφή συνεδριών της πρωταγωνίστριας στην ψυχολόγο της, και είναι πολύ ζωντανή, άμεση και κινηματογραφική !  Σε ''κρατάει'' στην τσίτα σχεδόν καθόλη τη διάρκεια της ανάγνωσης, και το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο !

Πέρα από την αγωνία των γεγονότων και της εξέλιξης της ιστορίας , είναι πολύ ωραία δομημένες και οι ανησυχίες της πρωταγωνίστριας, σχετικά με το αν έχει και αυτήν το φόνο στο αίμα της, ή αν μπορεί να ''περάσει'' και στο παιδι της, καθώς και τα σκαμπανευάσματα του χαρακτήρα της,που σε κάνουν να αναρωτιέσαι για την επόμενη της κίνηση !

Το τέλος ήταν λίγο απογοητευτικό, και δεν ήταν τόσο πολύ στα γούστα μου, όμως μου άρεσε τόσο πολύ όλο το υπόλοιπο, που το προσπερνάω! Είχει πολύ γρήγορη αφήγηση, και πραγματικά κόλλησα, δεν μπορούσα να το αφήσω από τα χέρια μου ! Φυσικά, οι υπερβολές δεν έλειπαν σε κάποια σημεία, όμως είχα καιρό να διαβάσω ένα βιβλίο που με κράτησε σε επαγρύπνηση ! 

Εάν θέλετε ένα βιβλίο με αγωνία και ανατροπές, σας το προτείνω ανεπιφύλακτα, και μπορείτε να το βρείτε εδώ!

Εσάς ποιο βιβλίο δε σας άφησε να κοιμηθείτε από την αγωνία; 

Τα λέμε την Τετάρτη !
Share this PostPin ThisShare on Google PlusEmail This

2 σχόλια:

  1. Το έχω αγοράσει και εγω, ακόμη δεν το έχω ξεκινήσει , και τώρα ανυπομονω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Jiubilo. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design