*6 κλασικά χριστουγεννιάτικα κλισέ-θα τα κάνετε μέχρι να πεθάνετε/ blogmas #7Τα Χριστούγεννα είναι εκείνη η εποχή του χρόνου, όπου όλα συγχωρούνται...Η διάθεση είναι πάντα καλύτερη, το φαγητό είναι πιο νόστιμο, τα ρούχα πιο στενά και τα τσεκ ιν πέφτουν πιο γρήγορα και από τον Road Runner που κυνηγάει το Coyote! Είτε τα αγαπάς, είτε τα μισείς υπάρχουν κάποια χριστουγεννιάτικα "κλισέ" που θα τα τρως στη μάπα για πάντα! Και παραδέξου το!!! Σου αρέσουν


 1. Λαστ Κριστμας αι γκειβ γιου μαι χαρτ!Μόνο όταν ακούς τις πρώτες νότες από το Last Christmas μπαίνεις σε χριστουγενιάτικο mood! Ο ύμνος των forever alone έχει καταφέρει να ριζώσει για πάντα στο μυαλό μας, και φυσικά να το χαζοτραγουδάμε όλοι με χαρούμενο ύφος! Και το τραγούδι μιλάει για πόνο!!! Μα είναι Χριστούγεννα!!!Καμία λογική! Αλλά μας αρέσει! Για πάάάάάάμε!!!! Δικό σας!!!!!!!

2.Η αιώνια μάχη!

 
 Κάθε γκρουπάκι που σέβεται τον εαυτό του θα θέσει το ερώτημα! Τι από τα δύο προτιμάτε; Κάθε διαιτολόγος που επειδή δεν τρώει θέλει να μας δημιουργήσει τύψεις, θα αναρτήσει ένα άρθρο σχετικά με ποιο από τα δύο πρέπει να τρώμε! Ε λοιπόν, πρέπει να σταματήσει αυτή η μάχη μέρες που είναι! Τρώμε και τα 2 και μας αρέσουν!!! Βέβαια τα μελομακάρονα λίγο πιο πολύ!!! <3

3. Λαβ αξουαλι!


 Ενδεχόμενο 1. Τα Χριστούγεννα δεν έχεις σχέση... Τι θα κάνεις; Θα βάλεις να δεις στο dvd το Love actually τρώγοντας μελομακάρονα και κουραμπιέδες...

Ενδεχόμενο 2. Τα Χριστούγεννα έχεις σχέση... Τι θα κάνεις; 
Θα σύρεις τον άμοιρο τον φίλο σου να δειτε αγκαλία το Love actually τρώγοντας μελομακάρονα και κουραμπιέδες...

Μα πότε επιτέλους θα σταματήσει αυτό το πράγμα;;; Χμμμ..................... Ποτέ;;;;;

4. Η Χριστουγεννιάτικη έξοδος!


 Μπορεί να με πείτε περίεργη, αλλά δε βρίσκω κανένα λόγο να βγω τα Χριστούγεννα έξω! Αρχικά, είναι η μέρα που βγάινουν όλοι! Η κίνηση είναι πάντα απίστευτη...Και έστω ότι βρίσκεις να παρκάρεις... Όλα τα μαγαζιά είναι φίσκα... Είσαι στριμωγμένος, σε μαγαζιά που παίζουν τις... μαργαρίτες, σε παρέες που βγάζουν τη μια σέλφι μετά την άλλη και πληρώνεις και το ένα ποτήρι ποτό 30 ευρώ! Καλύτερα θα πέρναγες στο σπίτι σου! Όμως θα βγεις! Και θα βγάλεις και εσύ σέλφι με την πααρέα σου! Και θα πιείς ότι δεν ήπιες όλο το χρόνο! Και θα πεις και ένα τραγούδι! Και πιο συγκεκριμένα τις μαργαρίτες! 

5. Τα οικογενειακά τραπέζια!


Τα οικογενειακά τραπέζια...αυτή η μάστιγα...
Συνήθως προηγούνται της εξόδου... Τα βαριέσαι μέχρι του θανατά... Πάντα θα υπάρχει ο θείος "χιουμορίστας" που τα ανέκδοτα του είναι πιο κρύα και από το χιόνι... Πάντα θα υπάρχει η "αδιάκριτη" θεία που θα σε ρωτήσει πότε θα... (τελειώσεις τη σχολή/θα παντρευτείς/θα κάνεις παιδιά μπλα μπλα μπλα...) Πάντα θα υπάρχουν πιτσιρίκια που θα τρέχουν γύρω γύρω και θα γκαρίζουν! Πάντα θα υπάρχουν τα δωδεκάχρονα που θα κοιτάνε συνέχεια το κινητό τους... 
Μα πάντα θα πηγαίνεις... Και θα περνάς καλά! Και θα τρως μέχρι του σκασμού! Και την επόμενη ημέρα θα κουτσομπολεύεις με την οικογένεια σου όλους τους από πάνω ! Γιατί έτσι είναι τα οικογενειακά τραπέζια!

 6. Τα κάλαντα!


-Να τα πούμεεεεεεε;;;;;;
-Μας τα 'πανε....!!!!

Έστω ότι είναι πρωί! Και σου χτυπάνε το κουδούνι ένα τσούρμο πιτσιρίκια να σα πούνε! Και έστω ότι ανοίγεις! Στα λένε ασυντόνιστα και παράφωνα!Και όταν τους δίνεις τα λεφτά, σε κοιτάνε όπως ο πεινασμένος σκύλος το κόκκαλο! Και αποφασίζεις να κάνεις ησυχία... Και να προσποιηθείς ότι δεν είσαι στο σπίτι!Και να μην ανοίξεις σε κάνενα πιτσιρίκι και να βρεις την ηρεμία σου! 
Μα δεν το κάνεις! Θα ανοίξεις! Και θα τα ακούσεις! Και θα θυμηθείς τότε που τα λεγες και εσύ, και με το χαρτζιλίκι σου έπαιρνες το κατιτι σου!

Τα Χριστούγεννα πάντα θα μας θυμίζουν τα παιδικά μας χρόνια, πάντα θα περνάμε καλά, και πάντα θα τα περιμένουμε πως και πως! Γιατι τα Χριστουγεννα είναι κλισέ από μόνα τους! 

Για πείτε... Ποιο από αυτά τα κλισέ κάνετε; Αν και είμαι σίγουρη... για όλα! 

 

4 σχόλια:

  1. Αχ, πόσο συμφωνώ με όλα! Λίγο τα οικογενειακά τραπέζια αποφεύγω εγώ αλλά παίρνω το αίμα μου πίσω βλέποντας για εικοστή φορά το Love Actually και τρώγοντας δύο κιλά μελομακάρονα μόνη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχα υπέροχο άρθρο! Μου έφτιαξες την μέρα!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή

thanks for reading!waiting for your comments!
please don't spam!
kisses!