*Βραχιολάκια Μαρτάκια και διαγωνισμούλης!!!!!*

Γεια σας γεια σας!!!! Χαρά εδώ!!!! Σήμερα είναι η γιορτή μου (χρόνια πολλά σε όλες τις Χαρές και τους Χάρηδες που σας γεμίζουν χαρά!!!!) και είπα να σας κάνω ένα μικρό δωράκι!!!!

Σε συνεργασία με την Τίνα , αποφασίσαμε να κάνουμε ένα διαγωνισμό στο facebook και στο instagram, ένα βραχιολάκι Μάρτη, από την νέα μου συλλογή!  Προτού σας δείξω το βραχιολάκι , ας ρίξουμε μια ματιά στη συλλογή και στα 6 διαφορετικά σχέδια που έφτιαξα για φέτος!!!


 


1. Βραχιολάκι με μακραμέ πλέξη, και στη μέση μια ημιπολύτιμη φεγγαρόπετρα!!!!
2. Βραχιολάκι Μάρτης, με σκαλιστό κοράλλι και μια φουντίτσα!


3. Ένα κλασικό Μαρτάκι, με ματάκι και στριφογυριστή πλέξη!4. Ένα alternative βραχιολάκι, με μπαλίτσα που έχει zircon !5. Και άλλα zircon συνδυασμένα με spiral πλέξη!


6. Τέλος, ένα ακόμη ματάκι σε κόκκινη απόχρωση για να προφυλάσσεστε όχι μόνο από τον ήλιο αλλά και από το μάτι! 

Αυτά ήταν τα βραχιολάκια Μαρτάκια!!! Οι συνδυασμοί ''πολυτελών'' στοιχείων, με παραδοσιακές τεχνικές αποτελούν τη συλλογή των βραχιολιών Jiubilo, για το 2016, ώστε να δώσουν ένα εναλλακτικό στυλ χωρίς να ξεφεύγουν από την παράδοση! 

 Όπως όμως αναφέρθηκε και πιο πάνω, σε συνεργασία με την γλυκιά αρθρογράφο Τίνα 
αποφασίσαμε να σας κάνουμε δώρο, ένα βραχιολάκι από τη νέα συλλογή, για να προστατευτείτε και εσείς από τον ήλιο του Μαρτίου! Το βραχιολάκι που επιλέξαμε είναι αυτό :

 και έχετε περιθώριο ως τις 29 Φεβρουαρίου!!!!! 

Για να διαβάσετε τους όρους του διαγωνισμού μπείτε στη σελίδα μας στο facebook ! Δηλαδή εδώ και εδώ !!!!

Ελπίζω να σας αρέσουν τα βραχιολάκια, και για οποιαδήποτε παραγγελία μη διστάσετε να μου στείλετε μήνυμα στη σελίδα μου στο facebook !!!!! Σματς και σμουτς!!!!! 


     

5 σχόλια:

thanks for reading!waiting for your comments!
please don't spam!
kisses!