25 Δεκ 2013

*MY SPECIAL CHRISTMAS WISHES !!! GR *




Καλημέρα!!!!
Και, ναι, τα Χριστούγεννα είναι εδώ!!! Πέρασαν οι μέρες που με τόση ανυπομονησία μετρούσαμε αντίστροφα!Και έτσι αφού βρήκα χρόνο, είπα να σας γράψω τις ευχές μου, με πολύ αγάπη για όλους Ε Σ Α Σ !!!!

Καταρχήν σας εύχομαι καλές γιορτές,να περάσετε υπέροχα, και να φάτε πολύ!!! Γιορτές είναι επιβάλλεται!!!

Σας εύχομαι υγεία, αγάπη, ευτυχία, χαμόγελα, και δύναμη! Δύναμη για να μπορείτε να αντιμετωπίζετε όλες τις καταστάσεις που την απαιτούν... Είτε είναι κάποια σχέση, είτε είναι η εφορία είτε οτιδήποτε άλλο!

Να είστε πάντα περιτρυγιρισμένοι με ανθρώπους που πραγματικά νοιάζονται για σας, και που χαίρονται με τις χαρές σας, και λυπούνται με τις λύπες σας. Ξέρω πως θέλει δύναμη όμως είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας!

Επίσης σας εύχομαι να έχετε πάντα ένα τεράστιο και γλυκό χαμόγελο, και ξέρω ότι μπορείτε να το κάνετε, είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινάτε, και να τελειώνετε τη μέρα σας!!! Και φυσικά είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε στους γύρω σας! 

Να είστε ευγνώμονες για όλα αυτά που σας έχει προσφέρει η ζωή, και να θυμάστε πως τα καλύτερα πράγματα είναι τόσο μικρά, που πολλές φορές δεν ξέρουμε πως τα έχουμε, και δεν τα εκτιμούμε όσο πρέπει. Σκεφτείτε λοιπόν πως τελικά μπορεί να έχετε περισσότερα πράγματα από όσα νομίζετε!

Και τέλος, μην ξεχνάτε ποτέ, μα ποτέ, να ονειρεύεστε!!!! Και να βάζετε στόχους! Και να τους κυνηγάτε!!! Και τότε ναι, θα τους πετύχετε!!!!!! 

Σας παραθέτω και ένα κείμενο που βρήκα στο ίντερνετ και που μπορεί διαβάζοντας το, να μην τα ξαναβάλετε κάτω ποτέ!

Παλέψτε για ότι αγαπάτε! Μέχρι το τέλος...

✔ Ο Vincent Van Gogh πούλησε μόνο έναν πίνακα όσο ζούσε, για 400 φράγκα. Αυτό δεν τον σταμάτησε από το να ολοκληρώσει 900 έργα τα οποία σήμερα αξίζουν εκατομμύρια.

✔ Η J.K Rowling πήρε διαζύγιο τον πρώτο χρόνο του γάμου της και μετακόμισε με το μωρό της στο Εδιμβούργο. Επέζησε με τη βοήθεια της πρόνοιας, μένοντας σε ένα διαμέρισμα που είχε ποντίκια και πήγαινε και έγραφε σε καφετέριες. Το μυθιστόρημά της “Harry Potter” απορρίφθηκε από 12 εκδοτικούς οίκους.

✔ O Albert Einstein άρχισε να μιλάει όταν ήταν 3-4 και έμαθε να διαβάζει στα 7. Οι δάσκαλοι και οι γονείς του νόμιζαν ότι είχε πρόβλημα. Αποβλήθηκε από το σχολείο και αργότερα απέτυχε στις εξετάσεις να μπει στο Swiss Polytechnic Institute στη Ζυρίχη.

✔ To Angry Birds, το τόσο δημοφιλές αυτό παιχνίδι, ήταν η 52η προσπάθεια της Rovio, της εταιρίας που το έφτιαξε. Ξόδεψαν 8 χρόνια και κόντεψαν να πτωχεύσουν πριν τελικά να τα καταφέρουν να εκτοξευθούν.

✔ Ο Walt Disney απολύθηκε από εφημερίδα γιατί “δεν είχε φαντασία ούτε καλές ιδέες.” Επίσης χρεοκόπησε αρκετές φορές στη ζωή του.

✔ Τα γνωστά χαρτάκια post-it που βρίσκονται πάνω σε κάθε γραφείο ήταν ένα λάθος. Αναζητώντας μία πανίσχυρη φόρμουλα κόλλας, επιστήμονες της 3M απέτυχαν παταγωδώς αλλά κατέληξαν με τα post-it.

✔ Το Όσα παίρνει ο άνεμος απορρίφθηκε 38 φορές.

✔ H Whoopi Goldberg παράτησε το σχολείο και επιζούσε για κάποιο χρονικό διάστημα μέσω της πρόνοιας. Αργότερα δούλεψε ως οικοδόμος, ταμίας και μακιγιέζ πτωμάτων σε γραφείο τελετών.

✔ Οι δάσκαλοι του Thomas Edison είπαν ότι ήταν “πολύ χαζός για να μάθει οτιδήποτε”. Απολύθηκε από τις δύο πρώτες του δουλειές επειδή δεν ήταν αρκετά παραγωγικός. “Χαζός”, “μη παραγωγικός”, αλλά 2.000 προσπάθειες αργότερα, κατασκεύασε τον ηλεκτρικό λαμπτήρα.

✔ Οι ατζέντηδες του modeling της Marilyn Monroe θεωρούσαν ότι έπρεπε να ακολουθήσει καριέρα ως γραμματέας.

✔ Ο δάσκαλος του Elvis Presley στο Λύκειο του έβαλε “Γ” και του είπε ότι δεν μπορούσε να τραγουδήσει.

✔ Ο Mahatma Gandhi φοβόταν να μιλήσει δημόσια και κατά τη διάρκεια του πρώτης του υπόθεσης, εγκατέλειψε την αίθουσα του δικαστηρίου.

✔O Michael Jordan απορρίφθηκε από την ομάδα μπάσκετ του σχολείου του. Σήμερα μας θυμίζει ότι το μυστικό της επιτυχίας του είναι ότι έχει αποτύχει 9000 φορές. Και αποτυχαίνει ξανά και ξανά και ξανά.

✔ Η Oprah Winfrey υποβιβάστηκε από τη θέση της ως παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων. Της είπαν ότι δεν ήταν κατάλληλη για την τηλεόραση.

✔ Το πρώτο βιβλίο του Stephen King απορρίφθηκε 30 φορές. Πέταξε το χειρόγραφο στα σκουπίδια και σχεδόν τα παράτησε. Η γυναίκα του το περιμάζεψε και τον ενθάρρυνε να το ξαναστείλει αλλού



Σκεφτείτε λοιπόν ξανά, όλα σας τα όνειρα, ότι είχατε ξεκινήσει και το αφήσατε στην άκρη, επειδή κάποιος θεώρησε ότι δεν είστε ικανοί...Ανοίξτε τα συρτάρια σας,και βρείτε όλα σας τα ξεχασμένα όνειρα! Και ανοίξτε την καρδιά σας σε αυτό που πραγματικά αγαπάτε!!! Είμαι σίγουρη,πως ξέρετε πολύ καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο, πως μπορείτε να πετύχετε τα πάντα!!!! Γιατί; Επειδή το αγαπάτε !!!


Έτσι λοιπόν, εύχομαι αυτές οι γιορτές να είναι πραγματικά ξεχωριστές και μαγικές για όλους!!! Και να μπορέσουμε να είμαστε ευτυχισμένοι παρά τις δυσκολίες, με αυτά που έχουμε... Σκεφτείτε ότι κάποιοι δεν έχουν τίποτε από αυτά που εμείς θεωρούμε δεδομένα (νερό,σπίτι,οικογένεια).

Σας φιλώ!!! Θα τα πούμε σύντομα!!!

Χαρά Σωτηροπούλου!!!


Share this PostPin ThisShare on Google PlusEmail This

17 σχόλια:

  1. Καλά Χριστούγεννα!! Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα σου εύχομαι! Πολύ όμορφο το μήνυμα που θέλεις να μας περάσεις. Όντως μετά από όλα αυτά τα παραδείγματα αισθάνεσαι πιο δυνατός να παλέψεις για τα όνειρα σου.. Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλές γιορτές Αναστασία μου !!!! Ναι δεν πρεπει ποτε να το βάζουμε κάτω !!!!

      Διαγραφή
  2. Καλες γιορτες Χαρα!
    Ποσο ομορφο ποστ!Μπραβο!
    Φιλακια! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Pragmatika kapies fores oloi xriazomaste mia upen8imisi..exodas ginei toso axaristoi e3aitias ts sugxronis zwis ala paralila k I apaisiodo3ia p mas katavalei logo tn krisewn...telio t post s...xronia pola kala xristougenna k gia tn neo xrono t mono sigouro euxomai panw apo olaigia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι και δυστυχώς κάποια πραγματα δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε, τουλάχιστον ας μπορέσουμε να βρούμε χαρά σε αυτά που έχουμε !!!! Καλές γιορτές και σε σένα με υγεία και αγαπη !!!! :-)

      Διαγραφή
  4. Τι υπεροχη αναρτηση!! Μου αρεσαν πολύ τα γεγονοτα που παρεθεσες:):):)
    Καλα Χριστουγεννα και σε σενα με υγεια ευτυχια και δημιουργηκότητα!!
    Φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πήρα πράγματι πολύ θάρρος μετά τα παραδείγματα "αποτυχιών". Για τα περισσότερα δεν είχα ιδέα! Ευχαριστούμε για τις τόσο όμορφες ευχές σου και εύχομαι και σε σένα ό,τι καλύτερο! Φιλιά πολλά Χαρά μου! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδες, πολλά δεν τα ξέρουμε τελικά, οπότε ποτε δεν πρεπει να τα παρατάμε !!!!! Καλές γιορτές και πολλά φιλάκια !!!!!! :-) :-)

      Διαγραφή
  6. Με γέμισες αισιοδοξία Χαράαα!! Υπέροχο post!! Και τα παραδείγματα με τις αποτυχίες και τις επιτυχίες που ακολουθούν είναι πραγματικά ότι πρέπει για να μην το βάζουμε κάτω!!! Καλές γιορτές να έχεις και να περνάς πολύ πολύ όμορφα!! Φιλάκια!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααα πόσο χαίρομαι που σε γέμισα αισιοδοξία !!!!!!! Ναι όντως , και ποτε δεν πρεπει να τα παρατάμε γιατι όταν εμείς θελουμε κάτι, ξέρουμε γιατι το θελουμε, γιατι το μπορούμε !!!!!!! Καλές γιορτές !!! :-) :-). :-)

      Διαγραφή
  7. Μα ειδες ;;;;;;;;; Τους τη "μπήκε" μετα μια χαρά όμως ε ;;;;; Χίχι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωραίο ποστ!Χρόνια πολλά!Και καλη χρονία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωραίο post με πολύ αισιοδοξία!!
    Μας θύμησες να μην τα παρατάμε
    και να μην σταματήσουμε να παλεύουμε για τα όνειρά μας!!
    Χρόνια Πολλά!!
    http://beautyholics2013.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Jiubilo. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design