ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΙΝΕΛΑ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ!!!

  Γεια σας!!!!Τι μου κανετε;Πως πάει;Το αντέχετε το κρύο;;;
  Σήμερα,θα σας δείξω,ένα θέμα,που αφορά τα απαραίτητα πινέλα που χρειαζόμαστε για το μακιγιάζ μας!!!
 Καταρχήν, να πούμε,πως τα πινέλα,είναι μια καλή επένδυση που μπορούμε να κάνουμε,και που πιστέψτε με,αξίζει ως και το τελευταίο ευρώ! Με την κατάλληλη συντήρηση και φροντίδα,μπορούν να σας κρατήσουν χρόνια!Προσωπικά,έχω πινέλα,επαγγελματικά βέβαια,αλλά όπως καταλαβαίνετε είχα ξοδέψει πολλά χρήματα για να τα πάρω...Μετά από πέντε χρόνια,και αφού τα έχω χρησιμοποιήσει,και σε προσωπικό,αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο,πέρα από δύο πινελάκια,τα υπόλοιπα είναι σαν καινούρια!
  Για αυτό λοιπόν,είναι προτιμότερο,να πάρετε μια πιο φτηνή σκιά,και να έχετε ένα πιο καλό πινέλο,αφού το πινέλο είναι αυτό που στην ουσία ακουμπάμε στο δέρμα μας,και που κάνει τη διαφορά!
  Πάμε λοιπόν να δούμε,τι πινέλα θα χρειαστούμε,και πως μπορούμε να επιλέξουμε τα κατάλληλα!!!
1.ΠΙΝΕΛΟ ΓΙΑ ΠΟΥΔΡΑ

Το πινέλο της πούδρας,είναι το πιο μεγάλο πινέλο.Έχει χοντρό τρίχωμα,και πρέπει να είναι μαλακό,για να μη γδέρνει το δέρμα.Παράλληλα όμως,οι τρίχες θα πρέπει να είναι σφιχτές και ενωμένες καλά,για να μην απλώνεται άσχημα το προιόν.Πολλές πούδρες,έχουν σφουγγαράκι,όμως το σφουγγαράκι,είναι πιο δύσκολο στη χρήση του,και το αποτέλεσμα θα είναι να μην απλώσετε καλά την πούδρα,και να έχετε διχρωμίες,ενώ με το πινελάκι έχετε πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

2.ΠΙΝΕΛΟ ΓΙΑ ΡΟΥΖ


Το πινελάκι του ρουζ,είναι εξίσου σημαντικό,και θα πρέπει να είναι καλής ποιότητας επίσης!Μοιάζει αρκετά με το πινελάκι της πούδρας,είναι όμως πιο μικρό,και λίγο πιο λεπτό.Καλό θα ήταν να έχετε δύο πινελάκια για το ρουζ,γιατί είναι το πινελάκι που χρησιμοποιούμε πιο συχνά,και θέλει πολύ συχνό καθαρισμό!

3.ΠΙΝΕΛΟ ΓΙΑ CONCEALER

To concealer είναι ένα ακόμη προιόν που θα πρέπει να το απλώνουμε με πινελάκι!Το πινέλο του concealer έχει σφιχτές τρίχες,και πιο πυκνές.Είναι πιο δύσκολο στη χρήση,και θέλει προσοχή για να απλώσετε καλά το προιόν,χωρίς να κάνει ανεπαίσθητες γραμμές,όμως θα σας αποζημιώσει,αφού θα φαίνεστε πιο ξεκούραστες!

4.ΠΙΝΕΛΟ ΒΕΝΤΑΛΙΑ

Το πινέλο βεντάλια,αν και δεν είναι πολύ γνωστό,είναι πολύ απαραίτητο,αφού,σας βοηθάει να απομακρύνετε όλες τις περιττές ποσότητες από πούδρα,σκιά που έχει πέσει κάτω από το μάτι,κ.λπ.Στην ουσία,είναι ένα σκουπάκι!Το χρησιμοποιούμε στο τέλος του μακιγιάζ μας!

5.ΠΙΝΕΛΟ ΓΙΑ MAKE UP
 To make up,είναι ένα ακόμη προιόν,που οι απόψεις σχετικά με το αν θα χρησιμοποιήσουμε πινέλο ή σφουγγαράκι διίστανται!Εγώ,το μόνο που έχω να σας πω,είναι πως πιστέυω,πως η χρήση του make up,είναι προσωπική υπόθεση του καθενός,ενώ μεγάλο ρόλο πάιζει το προιόν,και η υφή που θα χρησιμοποιήσετε.Σε κάποια make up,μπορεί να σας βολέψει το σφουγγαράκι,ενώ σε κάποια άλλα όχι!Αυτό μόνες σας θα το βρείτε!
Εαν όμως επιλέξετε ένα πινελάκι,θα πρέπει να προσέξετε,να είναι σφιχτό,και να δουλέυται εύκολα,για να μπορέιτε να απλώνεται εύκολα το make up!

6.ΠΙΝΕΛΟ ΓΙΑ ΚΟΨΙΜΑΤΑ
Το πινέλο αυτό,είναι απαραίτητο,για να κάνουμε στο πρόσωπό μας τη λεγόμενη σκιαγράφηση,και να δημιουργήσουμε γωνίες στο πρόσωπό μας!

7.ΠΙΝΕΛΑ ΓΙΑ ΣΚΙΕΣ

Όπως θα έχετε διαπιστώσει,υπάρχουν πολλά πινέλα για σκιές.Αυτό δε χρειάζεται να σας μπερδεύει,ούτε να πανικοβάλλεστε νομίζοντας πως αν δεν αποκτήσετε όλα τα πινέλα που έχουν οι make up artists,δε θα πετύχετε ποτέ ένα ωραίο αποτέλεσμα!
Καιόμως,τρία πινέλα είναι αρκετά!Ας δούμε λοιπόν!
Αυτό,είναι το πιο απλό και βασικό πινέλο μακιγιάζ,που θα πρέπει να έχετε!Συνήθως παίρνει και ανταλλακτικά!Καλό θα ήταν να έχετε προμηθευτεί αρκετά,και να τα έχετε ανα χρωματικούς τόνους,για να μη μπερδεύετε τα χρώματα,και αλλοιώνετε το αποτέλεσμα,πχ,ένα για τα καφέ,ένα για τα μπλε,κτλ κτλ!!!


Αυτό το πινέλο,βοηθάει να απλώσετε καλά τη σκιά,αφού έχει μαλακό τρίχωμα,και απλώνεται εύκολα.Επίσης μπορείτε να σβήσετε τη σκιά,όταν κάνετε smokey eyes,χωρίς να χρειάζεστε κάτι άλλο,ή να βάλετε ένα χρώμα πάνω από ένα άλλο!


Αυτό,είναι το πιο χοντρό πινέλο για σκιά,και χρησιμοποιείται,για να ενώσετε δύο ή και περισσότερα χρώματα,να τα σβήσετε,που λένε,ούτως ώστε,να μη φαίνεται άσχημα η διχρωμία.Πχ. ενα θέλετε να βάλετε στα μάτια σας,ασημί σκια με μαύρη γωνία,με το πρώτο πρώτο πινέλο,θα βάλετε την ασημί σκια,με το δεύτερο θα βάλετε την μαύρη στην εξωτερική μεριά του ματιού,και με αυτό το πινέλο,θα πέτε στο σημείο,που τέμνονται τα δύο χρώματα,και θα τα ενώσετε!


8.ΠΙΝΕΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ

Όπως λέει και το όνομά του,με αυτό το πινέλο,μπορείτε να βάλετε περίγραμμα,γύρω από το μάτι σας!Αυτό είναι ένα χρήσιμο πινέλο,αφού μπορείτε να απλώσετε οποιαδήποτε σκια,σα μολύβι,και  έτσι να έχετε πολλά χρώματα,για να μην πέρνετε πολλά μολύβια!

9.ΠΙΝΕΛΟ ΓΙΑ EYE LINER
Όπως έχουμε πει και σε παλιότερο ποστ,το eyeliner,είναι πολύ όμορφο,αρκεί να μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σωστά!Επίσης είχαμε πει,πως είναι εύκολο!Με εξάσκηση,και ένα πινέλο σαν και αυτό,μπορείτε και εσείς!
Αααα,και μαζί με αυτά,μια μπατονέτα,θα σας βοηθήσει,να διορθώσετε κάποια ατέλεια!

10.ΠΙΝΕΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ

Μπορεί να μην το έχετε σκεφτεί,μιας και τα φρύδια συνήθως τα αμελούμε,όμως ένα σωστό σχήμα στο φρύδι,αλλάζει όλο το πρόσωπο.Δεν είναι τυχαίο,'οτι στις πασαρέλες και στα catwalks,οι make up artists ασχολούνται πολύ με την περιποίηση,και το μακιγιάζ του φρυδιού!Ειδικά εμείς οι Ελληνίδες,είμαστε τυχερές,όταν δεν κάνουμε το λάθος να τσουρομαδάμε το φρύδι μας(ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!!!!!!),με ένα πινελάκι σαν και αυτό,θα πρέπει να χτενίζουμε πάντα το φρύδι μας,με κατεύθυνση προς τη εξωτερική γωνία του ματιού!
Και έπίσης με ένα τσιμπιδάι για τα φρύδια,

αφαιρούμε μόνο,ΜΟΝΟ έτσι;,τις περιττές τριχούλες!

 11.ΠΙΝΕΛΟ ΓΙΑ LIP GLOSS
 Το πινέλο για το lip gloss,δεν είναι και τόσο απαραίτητο,ενα όμως θέλετε να αναμείξετε δύο αποχρώσεις μαζί,ή να βάλετε lip gloss πάνω από το κραγιόν,χωρίς να χαλάσετε το χρώμα του λιπγκλος,τότε καλό θα ήταν να το έχετε! Πολλές φορές,όταν βάζουμε κραγιόν και από πάνω λιπ γκλος,όταν κλείνουμε το λιπ γκλος,το χρώμα από το κραγίον μένει στο πινελάκι,καιέτσι χαλάει το χρώμα του λιπ γκλος!
12.ΠΙΝΕΛΟ ΓΙΑ ΚΡΑΓΙΟΝ

Το πινέλο για το κραγιόν,σας βοηθάει να το απλώνετε πιο εύκολα,χωρίς να μουτζουρώνετε τα χείλη σας!Βάζετε λίγο κραγιόν στο χέρι σας,πιέζετε το πονέλακι και το απλώνετε σιγά σιγά,ξεκινώντας από έξω προς τα μέσα!

Επίσης,μπορεί να μην είναι πινελάκι,αλλά θα χρειαστείτε και μια ΄ξυστρα για τα μολύβια σας!
 Αυτά!!!!Μπορείτε να τα βάλετε σε μια θήκη,που να κλείνει καλά,για να τα μεταφέρετε μαζί σας,και να μην ξεχνάτε να τα καθαρίζετε τακτικά,με σαπούνι,και με betadin,ακόμα και αν τα χρησιμοποιείτε μόνο εσείς,για να σκοτώνετε τα μικρόβια!Μην ξεχνάτε πως η ομορφιά είναι και θέμα υγιεινής!Πολλά δερματικά προβλή,ατα ξεκινάνε είτε από το μη σωστό καθαρισμό προιόντων μακιγιάζ,είτε από ληγμένα καλλυντικά!
Να είστε όμορφες και να χαμογελάτε!Η ομορφιά ξεκινάει από μέσα!!!

Φιλιά!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

thanks for reading!waiting for your comments!
please don't spam!
kisses!