ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΙ ΚΡΙΚΟΙ!!!!

 Γεια σας κορίτσιαααααα,τι κάνετε;Μου λείψατε πολύ!Ελπίζω να είστε όλες καλά!Και με ανεβασμένη διάθεση,κάτι τι οποίο βλέπω εκλίπει στις μέρες μας...
Για αυτό το λόγο σήμεα λέω να σας πω ένα δύο τρόπους για να βρείτε το κέφι σας και πάλι!

 Για να φτιάξουμε λοιπόν τη διάθεση μας,τι πρέπει να κάνουμε;
1.Κλείνουμε την τηλεόραση!(Και όμως,ένα τόσο απλό πράγμα,και θα με δείτε μεγάλη αλλαγή!)
2.Ανοίγουμε τα ντουλάπια μας,και κάνουμε μια ωραία σπιτική μάσκα,από αυτές που σας έχω πει!
3.Παίρνουμε τηλέφωνο μια φίλη μας,και πάμε μια βόλτα!
4.ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ γιατί όσα λεφτά και αν δεν έχουμε,όσα και αν χρωστάμε,ή μας χρωστάνε,έχουμε την υγεία μας,πράγμα που είναι το πιο σημαντικό!όσο και αν το θεωρούμε δεδομένο,αυτό έχει αξία,και δυστυχώς κάποιοι το καταλαβαίνουν όταν είναι αργά...
5.Κάνουμε κάτι που κάποτε μας ευχαριστούσε,και όταν λέω κάποτε,ναι,ακόμα και όταν ήμασταν παιδιά!Κάντε φούσκες,πατίνια,ζωγραφίστε,περπατήστε χωρίς ομπρέλα στη βροχή,χορέψτε,ότι και αν κάνετε μη σκέφτεστε το πως και το γιατί!
6.Και φυσικά,όταν βγούμε έξω,φοράμε εκτός από το χαμόγελό μας,ένα εντυπωσιακό υπέροχο ζευγάρι σκουλαρίκια,και είμαστε όμορφες ενώ τραβάμε τα βλέμματα!Πιάνουμε τα μαλλιά μας κοτσίδα,και είμαστε σούπερ!!!!!!!Και μιας και το ανέφερα,να σας δείξω κάποια από τα σκουλαρίκια που έφτιαξα!(ε,το έφερε η κουβέντα!
:-p)Προτιμάμε τα χειροποίητα φυσικά,γιατί ό,τι γίνεται με μεράκι είναι καλύτερο,και ξέρουμε πως έχουμε ένα κόσμημα που δεν το έχει κάποιος άλλος!!!!!!!Τώρα ξέρετε και πως να κάνετε εντύπωση,αλλά και πως να αλλάξετε τη διάθεση σας!!
Σας φιλώ,και εύχομαι να καταφέρω να τα πούμε αύριο!!!!!

2 σχόλια:

thanks for reading!waiting for your comments!
please don't spam!
kisses!