ΚΡΑΚΕΛΕ ΝΥΧΙΑ!!!!


Την τεχνική κρακελέ,πολλές θα την έχετε ακούσει αν όχι χρησιμοποιήσει σε διάφορες κατασκευές!Πώς θα σας φαινόταν όμως αν την εφαρμόζατε στα νύχια σας;Ναι,καλά διαβάσετε!
 Άλλη μια τεχνοτροπία που έχει κάνει θραύση στο χώρο του nail design είναι τα κρεκαλέ νύχια!Και το αποτέλεσμα είναι όπως στην εικόνα!
 Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάψετε το νύχι σας στο χρώμα της επιλογής σας,και αφού στεγνώσει,βάφετε το νύχι με το ειδικό κρακελέ μανό.Αυτό σε λίγα δευτερόλεπτα σπάει,και δημιουργεί αυτό το σχέδιο!Βάζετε top coat και είστε έτοιμες!!!!
 Το δικό σας νύχι μπορείτε να το βάψετε όπως θέλετε,αφού θα είναι το χρώμα που θα φαίνεται από μέσα.Βέβαια πλέον κυκλοφορούν και πολλά κρακελέ μανό,και ετσι θα έχετε αμέτρητες επιλογές!

Μπορείτε να βάλετε γκλίτερ,για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα,να κάνετε γαλλικό και στην κορυφή να βάλετε αυτό το μανό,και διάφορα σχεδιάκια!Κυκλοφορεί σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών,από πολλές εταιρίες,σε πολλά χρώματα!Και το κόστος του είναι κατά μέσο όρο,γύρω στα 7 ευρώ!Είναι πολύ εύκολο,και ευτυχώς πλέον μπορούμε όλες στο σπίτι μας να δημιουργήσουμε ωραία νύχια,χωρίς να ξοδεύουμε μια περιουσία,και χωρις να τοποθετούμε ακρυλικά και τζελ που καταστρέφουν την ποιότητα του νυχιού!

2 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ πολύ!καλή χρονιά και σε σένα,με υγεία πάνω από όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

thanks for reading!waiting for your comments!
please don't spam!
kisses!