7 Σεπ 2017

*SEPTEMBER BOOK HAUL!!!*

Γεια και χαρά, Χαρά εδω!

Τι κάνετε; Πως ειστε; Το σημερινό post είναι ένα βιβλιοhaul, γιατί κάτι μια βόλτα στα βιβλιοπωλεία, κάτι το φεστιβάλ βιβλίου στο Ζάππειο, μάθετε περισσότερα εδώ , εεε, δε θέλει και πολύ η βιβλιόφιλη να παρασυρθεί!!!



 Πάμε να σας δείξω λοιπόν τι βιβλιαράκια προστέθηκαν στη συλλογή μου!!!






-> Αρχικά, από τα public αγόρασα δύο βιβλία που ήθελα καιρό να προσθέσω στη συλλογή μου! Το ενα είναι το 1984 του Τζόρτζ Όργουελ! Έχοντας διαβάσει τόσα για το συγκεκριμένο μυθιστόρημα, και έχοντας ενθουσιαστεί με τη Φάρμα των ζώων , ήταν εδώ και καιρό στη wish list μου και επιτέλουςτο αγόρασα! 

Μετά, αγόρασα ένα ακόμη κλασικό βιβλίο, τη σκαστική νουβέλα του Στέβαν Τσβάιχ για το οποίο έχω ακούσει πολλά και ανυπομονω να διαβάσω!

Στα πιο...ανάλαφρα της υπόθεσης, βρέθηκε στα χέρια μου και η Ρένα του Άυγουστου Κορτώ! Ήταν το πρώτο βιβλίο του Κορτώ που αγόρασα, και πραγματικά το διάβασα σε μια ημέρα! Πρόκειται για την εξιστόρηση της ζωής της Ρένας, μιας πόρνης που γεννήθηκε στις αρχές του 20ου αιώνα, και πειργράφει τις περιπέτειες και τους έρωτες της μέχρι και το σήμερα! Αν και σε μερικά σημεία το βρήκα υπερβολικό, ήταν ευκολοδιάβαστο και φυσικά τώρα σειρά έχει και το βιβλίο της Κατερίνας!

Και στη συνέχεια, παμε να σας δείξω τα βιβλία που αγόρασα από το φεστιβάλ βιβλίου στο Ζάππειο!!!



Αγόρασα το Όταν σκοτώνουν τα Κοτσύφια της Harper Lee, το οποίο και ανυπομονώ να διαβάσω!!! 

Φυσικά, δε μπορούσα να παραλείψω την αγορά ενός βιβλίου από τις εκδόσεις Ζαχαρόπουλος, και αγόρασα ένα βιβλίο του Λουίτζι Πιραντέλλο, Ένας, Κανένας και εκατό χιλίαδες, το οποίο με κέρδισε κατευθείαν με το που διάβασα το οπισθόφυλλο! Σίγουρα θα κάνω review μόλις το διαβάσω!!!



Τέλος αγόρασα δύο ακομη βιβλία, το ένα εκ των οποίων το διάβασα ήδη, και το άλλο βρίσκεται καπου στη μέση!

Οι ασκήσεις ύφους του Ραιημόν Κενώ, ένα πασίγνωστο και πανέξυπνο βιβλίο που διαβάζεται σε μόλις μια ημέρα! Ο συγγραφέας, περιγράφει ένα απλό καθημερινό περιστατικό, όχι με έναν, όχι με δυο, αλλα με εννενήντα εννιά διαφορετικούς τρόπους π.χ. λιτό, προφητικό,αφήγηση διστακτικό κ.τ.λ.!

Και αγόρασα και την πιο ευφάνταστη βιογραφία , αυτήν του Τομ Ρόμπινς, που μας κερνάει την Θιβετιανή Ροδακινόπιτά του! Αυτό,είναι και το βιβλίο που διαβάζω αυτήν την περίοδο, και ομολογώ πως με έχει ενθουσιασει, αν και δεν έχω διαβάσει κάποιο από τα βιβλία του ιδίου, σίγουρα όμως θα ξεκινήσω να τα αγοράζω ένα ένα!!! Η αφήγηση του, ξεκινάει από τα παιδικά του χρόνια, και θίγει κοινωνικά ζητήματα όπως ο ρατσιμός στην Αμερική, ενώ το χιούμορ, που πολλές φορές είναι καυστικό, χαρίζεται απλόχερα στον αναγνώστη! Ανυπομονώ να τελειώσω το post, για να το συνεχίσω!!!!

Αυτά ήταν τα βιβλία που αγόρασα, και όπως είδατε είμαι πολύ ενθουσιασμένη! Σίγουρα θα περάσω άλλη μια βόλτα από το φεστιβάλ βιβλιου, καθώς εχω εντοπίσει αρκετά από τα βιβλία που θα ήθελα να αγοράσω!!! 

Σύντομα θα έρθει και post με τα βιβλία που διάβασα μέσα στον Αύγουστο!!! Ω τότε, να διαβάζετε, να ταξιδεύετε και να χαμογελάτε! Και φυσικά να μου πείτε στα σχόλια ποια βιβλία αγοράσατε ή διαβάσατε μέσα στο καλοκαίρι!!!!

Πολλά φιλιά!!!
Share this PostPin ThisShare on Google PlusEmail This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © by Jiubilo. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design